JBL Live Pro 2 TWS
€ 129,99
4.7 (10)
Write a review
Visual
JBL Live Pro 2 TWS JBL:lle ominainen soundi - Image

JBL:lle ominainen soundi

Mikään ei voita musiikin ja puheluiden kristallinkirkasta äänenlaatua, jonka taustalla on 11 mm:n dynaamiset elementit ja JBL:lle ominainen soundi.

JBL Live Pro 2 TWS Mukautuva melunvaimennus ja Smart Ambient -tekniikka - Image

Mukautuva melunvaimennus ja Smart Ambient -tekniikka

Mukautuva melunvaimennus sopeutuu automaattisesti ympäristöön poistamalla häiriöt ja parantamalla ääntä, missä ikinä oletkin. Tai hyödynnä Smart Ambient -tekniikkaa, kun haluat keskittyä ympäristöösi – kaikki tämä kuulokkeita riisumatta.

JBL Live Pro 2 TWS 40 (10+30) tuntia toistoaikaa langattomalla latauksella - Image

40 (10+30) tuntia toistoaikaa langattomalla latauksella

Et menetä koskaan hetkeäkään, sillä kuulokkeiden Qi-yhteensopivan akun kesto on 40 tuntia (10 tuntia kuulokkeissa + 30 tuntia kotelossa). Tarvetta lisäteholle? Vain 15 minuutin pikalatauksella saat vielä neljä tuntia lisäaikaa kuunteluun – nopeasti.

Ominaisuudet

JBL Live Pro 2 TWS Täydelliset puhelut kuudella mikrofonilla ilman melua - Image

Täydelliset puhelut kuudella mikrofonilla ilman melua

Kuusi beamforming-mikrofonia vähentävät tuulen ja melun aiheuttamia häiriöitä, joten sanasi kuuluvat aina voimakkaina ja kirkkaina. VoiceAware-ominaisuuden avulla voit säädellä mikin sisääntulosta takaisin kuulokkeisiin ohjatun äänen kuuluvuutta, valita näin, missä määrin kuulet oman äänesi.

JBL Live Pro 2 TWS Soikeat akustiset putket parantavat mukavuutta, äänieristystä ja bassoa - Image

Soikeat akustiset putket parantavat mukavuutta, äänieristystä ja bassoa

Parempi muoto, parempi ääni. Siksi JBL on suunnitellut kuulokkeisiin soikeat akustiset putket ja soikeat silikonisovitteet, jotka istuvat korviin täydellisesti. Korviin istuva muotoilu ja soikeat akustiset putket varmistavat tehokkaan melunvaimennuksen ja upean äänenlaadun.

JBL Live Pro 2 TWS Dual Connect ja synkronointi monipisteyhteydellä - Image

Dual Connect ja synkronointi monipisteyhteydellä

Soiko puhelin kesken suosikkiohjelmasi? Ei hätää! Monipisteyhteyden avulla voit vaihtaa kuulokkeiden sisääntulon Bluetooth-laitteesta toiseen nopeasti ja helposti. Voit myös luoda pariliitoksen nopeasti ja vaivattomasti minkä tahansa Android-laitteen kanssa, kun vaihdat mono- ja stereoäänen välillä sekä vasemman, oikean tai molempien kuulokkeiden välillä.

JBL Live Pro 2 TWS Kosketus- ja puheohjaus - Image

Kosketus- ja puheohjaus

Aktivoi JBL Live Pro 2 -kuulokkeet helposti kosketusohjauksella. Tai puhu ja aktivoi Hey Google (*) tai Alexa (**). (*) Tuetaan vain Android-käyttöjärjestelmässä (**) Alexa-ominaisuuksien täysimääräinen käyttö edellyttää tätä laitetta käytettäessä Android 6.0- tai uudempaa käyttöjärjestelmää.

JBL Live Pro 2 TWS IPX5-tason veden- ja hienkestävyys - Image

IPX5-tason veden- ja hienkestävyys

Kun sadekuuro yllättää matkalla kuntosalille, ei ole syytä huoleen. IPX5-sertifiointi tarkoittaa, että JBL Live Pro 2 -kuulokkeet ovat vedenkestävät.

JBL Live Pro 2 TWS JBL Headphones -sovellus - Image

JBL Headphones -sovellus

Kuulokkeiden oman sovelluksen avulla voit valita kuuntelutilan, säätää aktiivista melunvaimennusta tai Smart Ambient -tasoja, mukauttaa ohjaimia sekä säätää mukavuuden ja äänenlaadun optimaalisiksi – jotta voit aina kuunnella juuri omalla tavallasi. Voit myös optimoida EQ-käyrän, ja omalla kielelläsi lausutut äänikehotteet auttavat navigoimaan ominaisuuksien läpi.

Tuotevertailu

LIVE-PRO-2-TWS-
TUNE230NCTWS-
TOUR-PRO-2
TUNE-FLEX
JBL Live Pro 2 TWS
JBL Tune 230NC TWS
JBL Tour Pro 2
JBL Tune Flex

Akku

Maksimi toistoaika (tuntia) 40
Maksimi toistoaika (tuntia) 40
Maksimi toistoaika (tuntia) 40
Maksimi toistoaika (tuntia)

Ominaisuudet

Aktiivinen melunvaimennus
Aktiivinen melunvaimennus
Aktiivinen melunvaimennus
Aktiivinen melunvaimennus
Mukautuva melunvaimennus
Mukautuva melunvaimennus
Mukautuva melunvaimennus
Mukautuva melunvaimennus
Aidosti mukautuva melunvaimennus
Aidosti mukautuva melunvaimennus
Aidosti mukautuva melunvaimennus
Aidosti mukautuva melunvaimennus
Puheääniavustaja
Puheääniavustaja
Puheääniavustaja
Puheääniavustaja
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Latauskotelo
Latauskotelo
Latauskotelo
Latauskotelo
Legendaarinen JBL Pro Audio -ääni
Legendaarinen JBL Pro Audio -ääni
Legendaarinen JBL Pro Audio -ääni
Legendaarinen JBL Pro Audio -ääni
€ 129,99
€ 69,99
€ 279,99
€ 99,99

Tiedot ja lataukset

Item# JBLLIVEPRO2TWSSIL

Kuvaus

Kuuntele ja tule kuulluksi. Koko päivän, kaikkialla.

Pysy rytmissä koko päivä ja nauti tyylikkäistä kuulokkeista niin töissä kuin vapaa-ajallakin. JBL Live Pro 2 -kuulokkeet tarjoavat jopa 40 tuntia JBL:lle ominaista upeaa ääntä (10 tuntia kuulokkeilla + 30 tuntia kotelossa), pikalatauksen ja langattoman Qi-latauksen, kun akut tarvitsevat lisää virtaa. Mukautuva melunvaimennus poistaa häiriöt ja takaa kokonaisvaltaisen kuuntelukokemuksen. Smart Ambient -tekniikka puolestaan auttaa ympäristön tapahtumien havainnoinnissa. Korviin istuva muotoilu ja soikeat akustiset putket varmistavat tehokkaan melunvaimennuksen ja upean äänenlaadun. Onko sinulla asiaa? Soita kirkasäänisiä, täydellisiä puheluita kuuden beamforming-mikrofonin avulla tai käytä mieleistäsi puheavustajaa hallitaksesi kuulokkeita ja yhteyksiä saumattomasti hands-free-tilassa.

Tuotetiedot

Elementin koko (mm)
11

Audiotiedot

Elementin herkkyys @ 1kHz/1mW (dB)
105
Dynaaminen taajuusvaste (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedanssi (ohmia)
16

Mitat

Elementin koko
11 mm:n / 0,43”:n dynaaminen elementti
Kuulokeosa
4,8 g/kuuloke (yhteensä 9,6 g)
Latauskotelo
48,4 g

Ohjaimet, kytkennät ja liitännät

Bluetooth profiilit
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-taajuus
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth-lähettimen modulaatio
GFSK, π/4 QPSK, 8DPSK
Bluetooth-lähettimen teho
< 12 dBm EIRP
Bluetooth-versio
5.2

Akku

Latausaika (tuntia, kun akku on tyhjä)
2
Maksimi musiikintoistoaika ANC pois päältä (tuntia)
10
Maksimi toistoaika (tuntia)
40

Ominaisuudet

Charging cable
Kyllä
Puheääniavustaja
Kyllä
Päästää läpi ympäristön äänet
Kyllä
Sisäänrakennettu mikrofoni
Kyllä
Hands-free-puhelut
Kyllä
JBL Signature Sound
Kyllä
Multipoint-yhteys
Kyllä
Hikeä hylkivä
Kyllä
TalkThru-monitoimipainike
Kyllä
Kosketusohjaimet
Kyllä
Aidosti langaton
Kyllä
Langattomat
Kyllä
Mukautuva melunvaimennus
Kyllä
Latauskotelo
Kyllä
Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)
Kyllä
Ladattava akku
Kyllä
Bluetooth
Kyllä

Pakkauksen sisältö

  • 1 x JBL Pro 2 -kuulokkeita
  • 1 x 3 paria erikokoisia korvasovitteita
  • 1 x C-tyypin USB-latauskaapeli
  • 1 x latauskotelo
  • 1 x takuu-/varoituskortti (W / !)
  • 1 x tuotteen pikaopas/käyttöturvallisuustiedote (S / i)
Pakkauksen sisältö

Asiakirjat ja lataukset

Arvostelut ja vastauksia kysymyksiin

Arvostelut

Rated 5 out of 5 by from My New Favorite buds I love these ear buds. I wish I could go back and give a slightly lesser review to some other buds I've had lol. The sound on these is great, deep bass sound and a rich atmosphere altogether. I love the low profile of these to your head. I drive a scooter and have problems with either volume, or wind noise from resistance on previous ear buds, but not with these! The sound cancelling is phenomenal. Just try being next to something loud, then turn it on and off, you'll notice a significant difference. The functionality is the same as other JBL products, easy tapping on either side for the functions you require. They paired immediately without a hitch and continue to pair every time I turn them on, zero hassles. The battery hasn't died on me yet from the initial charge, I've used them for probably close to an hour so far on rides and runs. They stay in really well and I don't get anxious about them falling out during activities.
Date published: 2022-06-15
Rated 5 out of 5 by from Täydellinen paketti Olen vuosia yrittänyt löytää itselleni kuulokkeet jotka sopisivat hektiseen elämänrytmiini niin arjessa kuin vapaalla ja nyt vihdoin olen ne löytänyt. Täydellinen paketti. Helppo ja nopea yhdistettävyys laitteesta toiseen varsinkin kun töissä joutuu eri laitteita käyttämään. Myös se että toisen kuulokkeen saa mykistettyä on ihan huippu ominaisuus.
Date published: 2022-07-26
Rated 2 out of 5 by from great until bought this about 1 and half to 2 months ago, I really liked it until now.My left earbud, nevers goes to 100% and almost never charges even if in the case. My right earbud works perfectly. I have cleaned it, reset it , reconnected it. nothing has worked.I really liked these ear buds but this is a huge issue, there is also no support on this.
Date published: 2023-02-17
Rated 4 out of 5 by from Good earbuds After testing the JBL Live Pro 2 TWS I have to say they are good the sound quality is good the ambient awerness functions perfectly, beeing able to have conversations while listening to music feels great. The earbuds fit snuggly into an ear and have exelent battery life.the only bad tink for me at least was that the sound was a bit quiet.
Date published: 2022-07-25
Rated 5 out of 5 by from Blown away So I have gone through many earbuds and I’m very picky with fitment as I have small ears but theses are hands down the most comfortable I’ve had and the audio is insane using the equalizer on the app the bass hits hard and clear and crisp I highly recommend these to anyone who wants quality earbuds with amazing sound
Date published: 2022-06-07
Rated 5 out of 5 by from Best ear buds I have used. Amazing sound for such a compact device. The bass is clear and noise cancellation blocks external noise really well. I can’t her my noisy air conditioner between songs. The case is sleek and magnetically grips your buds. The charging progress indicator lights on the case is a convenient feature. Highly recommended.
Date published: 2022-06-21
Rated 4 out of 5 by from Mahtavat kuulokkeet Sain kokeiluun tämän tuotteen pari viikkoa sitten ja olin jo yllättynyt heti paketin avatessani kuinka vankka rakenteinen kotelo oli vanhempaan malliin verrattuna. Kansi ei heilunut ylimääräisiä ja pysyi hyvin kiinni. Sitten ku sain oikean kokoiset tulpat paikalleen sain kuulokkeet hyvin korviini paikoilleen eikä kuulokkeet tuntunut ollenkaa epämukavilta ja pystyin pitämään kuulokkeita korvissani pidempääkin aikaa. Ja sitten vielä ääni maailma oli todella kirkas ja basso hakkaa mukavasti korviin kun kuuntelee kuulokkeilla vähän kovemmalla äänellä ja kuulokkeiden sovelluksesta on helppo muunnella kuulokkeiden asetuksia joka on vain plussaa. Sitten vielä miinukset. Yhdistäminen puhelimeen ei aina onnistu kerralla kuulokkeita ottaessaan kotelosta ja ne saa hakea itse puhelimen bluetooth asetuksista että kuulokkeet saa yhdistettyä. Ja vastamelu toiminto ei ole markkinoiden parhaimpia mutta kun laittaa musiikkia kovemmalle niin sitten ei muut äänet erotu taustalta nii helposti
Date published: 2022-07-26
Rated 5 out of 5 by from Vastinetta rahoille Omistin jo edeltävän mallin kyseisitä kuulokkeista ja ne oli jo käytännössä huippuunsa viritetyt. Aina sitä miettii, miten muka voisi parantaa ja näitten kohdalla on taas otettu iso harppaus kohti täydellisyyttä. Erittäin hyvä äänenlaatu, todella hyvä istuvuus korvassa, ei paina eikä tule paineen tunnetta korviin vaikka useamman tunnin korvissa putkeen. Todella hyvä vastamelun optimointi, myöskin VoiceAware ominaisuus super hyvä. Voit siis säätää kuinka paljon omaa ääntä kuulet läpi puheluiden aikana. Etenkin julkisen liikenteen käyttäjänä hyödyllinen ominaisuus, ei tarvitse miettiä puhuuko liian kovaa vai liian hiljaa puheluiden aikana. Iso plussa myös parannetusta äänenlaadusta puhelujen aikana, Vastapuolella ei ole ollut ongelmaa kuulla minua ja kaikki sanoo, että ääneni kuuluu selkeästi ja hyvin. Mikrofonien määrää lisätty aikaisempaan versiion peilaten. Listausta voisi jatkaa loputtomiin, joten vielä yhteenvetona; käytännössä täydellisimmät kuulokkeet jälleen kerran JBL:ltä.
Date published: 2022-07-27
Rated 5 out of 5 by from Absolute Best!! It is absolutely the best one I have used so far. Amazing sound quality, the best one I have found with bass. I am completely surprised by noise canceling, well they has 3 microphones per ear piece, I expect no less. I mostly use for music, but with this mic quality I am very impressed.
Date published: 2022-06-10
Rated 5 out of 5 by from Best JBL TWS headphones This is the best TWS headset that JBL makes. Sounds great, very compact wven with case, and good noise canceling. Only thing that could be better is a little better microphone cancelling when on a call as some people on other end have complained.
Date published: 2022-06-11
Rated 5 out of 5 by from Amazing, top best headphones I've been using them for almost a month and I can't be any happier! They even survived the test when I was riding the bycicle and running after the bus like a mad one) The one I dislike that I can't turn the volume up. Thank you, JBL! 5 out of 5
Date published: 2022-09-14
Rated 5 out of 5 by from Paras käyttökokemus Kuulokkeet ovat olleet nyt reilut pari viikkoa käytössä ja olen mykistynyt käyttökokemuksesta. Parhaat vastamelukuulokkeet tähän mennessä ja tosi upea soundi. Tosi hyvä tuntuma ja muotoilu. Akun kesto riittävästi. En vaihtaisi enää muuhun.
Date published: 2022-08-02
Rated 5 out of 5 by from Good quality headphones I received the headphones one week ago. Since then, I used them daily on my evening walks. First of all, the connection of the headphones to my iPhone was done within seconds with no problems at all. Moreover, every time I pick them up from their box, the connection is established automatically, same goes for putting them back inside the box. Especially when putting them back in the box, they always „click“ in their correct charging spot, there‘s no need to worry that they might not charge, as I had the problem with my old JBLs. The sound quality and the fit of the phones in my ears is also excellent. I never had the feeling they would fall out so far, and my evening walks are always around one hour long, so I guess they wouldn’t have fallen out during longer wearing periods. The battery is also very durable as I didn’t need to charge the box so far. So all in all, I am very happy with the headphones and can recommend them to anyone with the same needs as me (good sound quality, longlasting battery, easy charging function, good fit in the ears).
Date published: 2022-07-29
Rated 5 out of 5 by from Laadukkaat vastamelukuulokkeet! Latauskoteloaan myöten tyylikkään ja laadukkaan oloiset kuulokkeet. Kuulokkeet saa yhdistyvät haluttuun laitteeseen kätevästi heti latauskotelon kannen avattuaan ja kotelon magneettikiinnitys pitää huolen, ettei kuulokkeet pääse vahingossa tippumaan kotelosta. Asetusten hallintaan tarkoitettu app on selkeä ja helppokäyttöinen. Ainoa mieleeni tuleva kehitysidea app:n osalta, olisi mahdollisuus muuttaa eri hipaisukytkinkomentojen toimintoja mieleisekseen, mutta tämän ominaisuuden puuttuminenkaan ei mitenkään merkittävästi käyttömukavuutta laske. Itse kuulokkeet istuvat jämäkästi korvaan ja tuntuvat miellyttäviltä päässä pitkienkin kuuntelusessioiden jälkeen. Hipaisukytkimillä saa kätevästi säädettyä kuulokkeiden ominaisuuksia avaamatta appia. Tämä on erittäin kätevä ominaisuus tehokkaan noice cancelling -toiminnon kanssa, sillä ympäristön äänet saa halutessaan kuuluviin vain yhdellä hipaisulla. Äänenlaadultaan nämä kuulokkeet vastaavat laatua, jota olen muissakin JBL:n tuotteissa tottunut kokemaan, eli on siis selkeästi hintaluokkansa keskiarvon yläpuolella.
Date published: 2022-08-01
Rated 5 out of 5 by from Sound to go ;) Pros: - Good noise cancelling - the storage box, because can be very easy to open the lid - you can remove the in ears super easy without breaking your fingers - well done JBL Contra: - For me I find none
Date published: 2022-08-26
Rated 1 out of 5 by from Even 50% off can’t make this deal worth it These sound like garbage; very poor sound quality.
Date published: 2022-12-05
Rated 2 out of 5 by from Frustrating BT pairing The Good: Good sounding, comfortable. The Bad: Impossible to switch to another device and back, WAY TO HARD. Uninstall the app, reinstall try to pair them just way to frustrating.
Date published: 2023-02-27
Rated 5 out of 5 by from Very Impressed Having had my Apple Air Pods stolen I did quite a bit of research. These are great. Cheaper with better sound. Company were great as I ordered two pies by mistake. Thank you
Date published: 2022-08-29
Rated 5 out of 5 by from BETTER THEN AIRPODS PRO'S REPLACEMENT FOR MY AIRPODS BETTER SOUND NOISE CANCELATION & TALK THRU YOU CAN CUSTOM THE EQ AT YOUR DESIRE. 6 MICS THE PRICE WAS DEAL BREAKER I RECOMMEND THIS PRODUCT
Date published: 2022-08-15
Rated 3 out of 5 by from Batteries I don't know how they say they last 10 hours, they download for me after 5 hours in conversation, or I don't know how the configuration that I should do will be
Date published: 2022-11-17
Rated 4 out of 5 by from Hintalaatusuhde kohdillaa Hyvät bassot, keskiäänet mielestäni säröytyvät hieman, kun äänenvoimakkuus kasvaa. Hipaisutoiminto toimii hyvin ja sillä saa vastamelun päälle/pois.
Date published: 2022-07-26
Rated 4 out of 5 by from Fantastic noise cancelling Brought this product in April. Very comfortable. Love all the functions on it. The fast charge case is very handy. Great for people with small ears
Date published: 2022-10-25
Rated 1 out of 5 by from Over priced I bought this earphones about two weeks ago by $87, I lost one and now you are buying the same one for $63 dollar extra, really? Come on JBL!!!!
Date published: 2023-01-19
Rated 5 out of 5 by from Great sound Highly recommend. Sound quality is what is expected from JBL. Worth the price for the features it provides.
Date published: 2022-08-19
Rated 5 out of 5 by from Enemmän mitä odotin! Kuulokkeet ovat olleet kokeilussa nyt parisen viikkoa, enkä voisi olla tyytyväisempi! Suosittelen ostoa!
Date published: 2022-07-27
Rated 5 out of 5 by from Love them Brought this product about 3 weeks ago, they are amazing, would definitely recommend buying! :)
Date published: 2022-07-25
Rated 3 out of 5 by from Too many issues I was so excited to get these buds as I've been a fan of JBL for years, having a JBL soundbar. The sound produced is incredible. So I was sold on these buds, knowing I wouoldn't have to worry about its sound. The things most important to me was the alldged 10 play time that was advertised, and the water resistance. I bought these directly from JBL. Again, the sound qulaity was totally awesome. I can hear my music clearly in a loud environment as well. So I bought these to use primarily at work. I average 9 - 10 hours a day. Well in using these buds, I was only getting less than 8 hours on a full charge with noise canceling turned off. They also displayed an intermittent connection were the sound would go in and out. I thought it might be my phone signal but it wasn't. Music and video kept playing during periods of unstable connection. It hapened every single time after I connect my bluetooth to my new S22 Ultra 5G. I haven't had any other these problems with any other bluetooth device. Then the 10 hour play would become less and less. I'd only get 6 - 7 hours of play. I then bought a second JBL Live Pro 2 from an authorized vendor because I felt the ones I had were possibly defective. Since I only had the first pair for two weeks I sent them back for a refund. I got my second Live Pro 2, but the connectivity was exactly the same as the first pair. However, I'm only average 4 - 5 hours of play. Again this is without noise cancelling on. Before returning the first pair, I had called tech support and was told the shortened battery life was due to the volume level and other reasons not listed anywhere on the box. While these have incredible sound, it has too many major issues. Even my Galaxy buds 2 gives me more play time.
Date published: 2022-08-08
  • y_2023, m_3, d_19, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_3, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_1, tr_62
  • loc_fi_FI, sid_live-pro-2-tws-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 5ms
  • reviews, product

Kysymyksiä ja vastauksia

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 137ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Tuki