HARMANIN TIETOSUOJALAUSUNTO

Voimaantulopäivä: 1. toukokuuta 2018

Tässä Tietosuojalausunnossa kerrotaan, kuinka käytämme ja luovutamme tietoja, joita keräämme käydessäsi sivustossamme tai käyttäessäsi tuotteitamme, sovelluksiamme ja palveluitamme, joissa viitataan tähän Tietosuojalausuntoon (yhdessä "Palvelut"). Tarjoamme laajan valikoiman Palveluita, joten osaan niistä saatetaan soveltaa lisäkäytäntöjä. Lisäkäytännöt toimitetaan yhdessä asiaankuuluvien Palveluiden kanssa, ja ne ovat osa Palveluiden käyttöä koskevaa sopimusta, jonka teet kanssamme.

Soveltuvan EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja ellei toisin mainita, Harman on rekisterinpitäjä ja on vastuussa Henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä.

Tämä Tietosuojalausunto on osa Käyttöehtoja, jotka ovat saatavilla osoitteessa https://www.harman.com/terms-use. Lue molemmat asiakirjat huolellisesti, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa Palveluiden käytöstä. Jos et ymmärrä tätä Tietosuojalausuntoa tai Käyttöehtoja, ota meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen.

KESKEISET KÄSITTEET

"Yhdistetyt tiedot" ovat tietoja, jotka on yhdistetty muiden käyttäjien tietoihin ja joita analysoidaan tai arvioidaan yhtenä kokonaisuutena siten, että yksittäiset henkilöt eivät ole kohtuudella tunnistettavissa. Yhdistetyt tiedot saattavat esimerkiksi sisältää yhteenvedon, jonka mukaan "50 prosenttia käyttäjistämme on käyttänyt mobiilisovellusta viimeisen kuukauden aikana".

"Evästeet" ovat tyypillisesti pienikokoisia tekstitiedostoja, joita verkkosivuston palvelin asettaa tietokoneeseesi. Evästeillä ei voi suorittaa tietokoneohjelmia tai tartuttaa viruksia tietokoneeseesi. Asetettu eväste on määritetty yksinomaan sinulle, ja se on vain sen toimialueen verkkopalvelimen luettavissa, joka asetti evästeen tietokoneeseesi.

"Henkilötiedot" ovat mitä tahansa tietoja, joista sinut on mahdollista tunnistaa yksin tai yhdessä muiden tietojen kanssa. Henkilötietoja eivät ole Yhdistetyt tiedot tai muut anonymisoidut tiedot (mukaan lukien metatiedot), joita Harman kerää ja joiden perusteella sinua ei ole mahdollista tunnistaa, vaikka tiedot olisi johdettu sinun Henkilötiedoistasi.

"Käyttötiedot" ovat Palveluiden käyttötapoja koskevia tietoja, kuten tietoja selaintyypistäsi, toimialueistasi, sivulatauksista, kestoajoista ja laitteesta, jolla käytät Palveluita.

"Jäljitteet" (tunnetaan myös nimellä"Läpinäkyvä GIF" ja "Pikselitunniste") ovat verkkosivustoihin ja sähköposteihin upotettuja lyhyitä koodirivejä, joilla seurataan verkkosivuston käyttäjän tai sähköpostin vastaanottajan käyttäytymistä.

HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMINEN JA KÄYTTÖ

Keräämme Henkilötietojasi, kun toimitamme tuotteitamme, suoritamme markkinointitoimia, keräämme palautetta, annamme tukea asiakkaillemme, toteutamme tuotetilauksia ja ylläpidämme liiketoimintaamme. Keräämämme Henkilötiedot riippuvat siitä, käytätkö Verkkosivustoa, Tuotteitamme tai muita Palveluitamme.

Kun annat meille tietojasi rekisteröityessäsi palveluun tai luodessasi tilin tai profiilin, voimme kerätä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymäaikasi, kotimaasi ja muita tietoja, jotka auttavat meitä toimittamaan sinulle parempia palveluita.

Saatamme lisäksi kerätä tietoja tavastasi käyttää Palveluitamme, esimerkiksi tavastasi käyttää tiettyä Palvelua. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • Laitekohtaiset tiedot. Keräämme laitekohtaisia tietoja (esimerkiksi laitteistosi tiedot, käyttöjärjestelmäversio, yksilölliset laitetunnisteet ja mobiiliverkon tiedot).
  • Lokitiedot. Kun käytät Palveluita, keräämme ja tallennamme automaattisesti palvelinlokeihimme joitakin tietoja, kuten Käyttötietoja, yksityiskohtaisia käyttötietoja ja laitteen tapahtumatietoja (esim. kaatumiset, järjestelmän aktiivisuus, laitteistoasetukset, selaintyypit, selaimen kieli, pyyntösi päivämäärä ja aika sekä viittaava URL).
  • Sijaintitiedot. Saatamme kerätä ja käsitellä todellista sijaintiasi koskevia tietoja. Käytämme sijaintisi määrittämiseen useita tekniikoita, kuten IP-osoitetta, GPS-paikannusta ja muita paikannuskeinoja. Jos Palvelumme esimerkiksi sisältää reittiohjetoiminnon, liikennetiedot, suosituksia lähistöllä sijaitsevista kohteista tai vastaavia palveluja, voimme kerätä laitteesi reaaliaikaisia tai koostettuja maantieteellisiä tietoja voidaksemme tarjota sinulle tällaisia Palveluita.
  • Yksilölliset sovellusnumerot. Tietyillä Palveluilla on yksilöllinen sovellusnumero. Tämä numero ja asennuksesi tiedot (esimerkiksi käyttöjärjestelmä ja sovelluksen versionumero) voidaan lähettää meille asennuksen tai päivityksen yhteydessä.
  • Tiedot, joita keräämme ollessasi kirjautuneena Palveluihin, voidaan yhdistää tiliisi. Kun tiedot yhdistetään tiliisi, käsittelemme niitä henkilötietoina.

Lisäksi voimme edellä mainituista syistä käyttää Henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Yhteydenpito kanssasi. Hankimme nimesi, jotta voimme pitää yhteyttä sinuun ja tunnistaa sinut verkkosivustomme tai tuotteemme käyttäjänä.
  • Henkilöllisyytesi varmistaminen. Voimme käyttää Henkilötietojasi sinun henkilöllisyytesi varmistamiseen. Saatamme esimerkiksi tarkistaa ikäsi tai sen, että sinulla on verkkosivuston tai tuotteen käyttöä koskeva vanhemman tai huoltajan suostumus.
  • Markkinointimateriaalien lähettäminen. Saatamme lähettää sinulle markkinointimateriaaleja, kuten kampanjasähköposteja tai luetteloita, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla tulevista tuotejulkistuksista. Lisäksi sinun on aktiivisesti suostuttava markkinointimateriaaliemme vastaanottamiseen, ja voit lopettaa niiden vastaanottamisen milloin tahansa. Katso lisätietoja vastaanottamisen lopettamisesta alla olevasta SINUN VALINTASI -kohdasta.
  • Kysymyksiisi vastaaminen ja pyyntöjesi toteuttaminen. Saatamme lähettää sinulle viestejä pyyntösi perusteella tai muuten sinun suostumuksellasi.
  • Tuen tarjoaminen ja palautteen vastaanottaminen. Voimme pyytää Henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle tukea. Voimme lisäksi kerätä palautteeseesi liittyviä henkilötietoja.
  • Ostotapahtumien käsittely. Kun toimitat meille Henkilötietojasi ostoksen yhteydessä, voimme käyttää niitä luottokorttisi (tai muun hyväksytyn maksutavan) voimassaolon varmistamiseen, luottokorttimaksusi (tai muun hyväksytyn maksun) käsittelemiseen ja tuotteiden lähettämiseen.

Lisäksi keräämme ei-kuvaavia, anonyymeja tilastotietoja siitä, kuinka monta vierailijaa Palveluissamme käy, kuinka käyttäjät hyödyntävät Palveluita, löytävät määrätyt sisällöt Palveluistamme, kuinka pitkään he käyttävät tiettyjä sisältöjä, mitä sisältöjä he käyttävät ja mitä asetuksia he käyttävät tietyissä Palveluissa. Käytämme näitä Yhdistettyjä tietoja analysoidaksemme tilastollisesti, kuinka käyttäjät hyödyntävät Palveluitamme, jotta voimme tehdä tarpeellisia parannuksia Palveluihimme.

TIEDONKERÄYSTEKNIIKAT

Käytämme Evästeitä, Jäljitteitä ja muita tiedonkeruutekniikoita (yhdessä "Tiedonkeruutekniikat") voidaksemme tarjota sinulle paremman kokemuksen Palveluissa. Tiedonkeruutekniikat auttavat sinua kirjautumaan Palveluihin, muistavat asetuksesi, auttavat meitä säilyttämään tietosi turvallisesti ja suojattuina ja auttavat kumppaneitamme näyttämään tuotteidemme ja palveluidemme mainoksia, jotka voivat olla myös räätälöityjä kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Käyttämämme Tiedonkeruutekniikat saattavat muuttua toisinaan, mutta ne kuuluvat pääsääntöisesti seuraaviin ryhmiin:

  • Todentaminen. Käytämme evästeitä tilisi vahvistamiseen ja havaitaksemme, milloin olet kirjautunut sisään, jotta voimme tehdä Palveluihin pääsystä sinulle helpompaa ja näyttää sinulle asiaankuuluvia kokemuksia ja ominaisuuksia.
  • Turvallisuus ja tuotteen eheys. Käytämme evästeitä apuna, jotta voimme pitää tilisi ja tietosi suojattuina. Lisäksi käytämme evästeitä torjumaan toimintaa, joka loukkaa käytäntöjämme tai muulla tavalla haittaa kykyämme tarjota Palvelujamme.
  • Mainonta, havainnot ja mittaaminen. Käytämme evästeitä, jotta voimme näyttää liikeyritysten ja muiden organisaatioiden mainoksia henkilöille, jotka saattavat olla kiinnostuneita niiden tuotteista, palveluista tai tavoitteista. Lisäksi käytämme evästeitä apuna mitatessamme Palveluita käyttävien liikeyritysten mainoskampanjoiden tehoa. Evästeet auttavat meitä jakelemaan mainoksia useisiin saman henkilön käyttämiin laitteisiin ja selaimiin ja mittaamaan niitä.
  • Sivuston ominaisuudet ja palvelut. Mahdollistamme evästeiden avulla toimintoja, jotka auttavat meitä tarjoamaan Palveluita ja antamaan sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, mukaan lukien toimittamalla sinulle sijaintipaikkasi kannalta hyödyllistä sisältöä.
  • Analytiikka ja tutkimus: Käytämme Evästeitä ymmärtääksemme paremmin, kuinka ihmiset käyttävät verkkosivustoa, ja voidaksemme parantaa Palveluitamme. Eräs yhteistyökumppanimme on esimerkiksi Google Analytics, joka käyttää Evästeitä seuratakseen toimintojasi Palveluissamme. Sen jälkeen Google kerää tiedot ja raportoi ne meille ilman, että yksittäisiä käyttäjiä tunnistetaan. Nämä tiedot auttavat meitä parantamaan Palveluitamme, jotta voimme palvella kaltaisiasi käyttäjiä paremmin. Lisätietoja Google Analyticsista on saatavilla osoitteesta https://support.google.com/analytics.

Vaikka useimmat selaimet ja laitteet hyväksyvät oletusarvoisesti Evästeet ja muut Tiedonkeruutekniikat, Evästeet on yleensä mahdollista poistaa tai estää selainten asetuksista. Jos poistat Evästeet käytöstä, jotkin Palveluidemme ominaisuudet eivät välttämättä ole käytössä tai toimi kunnolla.

Kiinnostuksiin perustuva mainonta: Saatamme käyttää palveluntarjoajia, jotka jakelevat mainoksia internetiin puolestamme. Nämä mainospalveluntarjoajat saattavat kerätä (Tiedonkeruutekniikoita käyttämällä) anonyymeja tietoja käynneistäsi ja toiminnastasi Palveluissamme. Lisäksi palveluntarjoajamme saattavat käyttää tietoja käynneistäsi muissa verkkosivustoissa kohdistaessaan tuotteidemme ja palveluidemme mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä, vieraile Network Advertising Initiative -organisaation (NAI) verkkomainonta-aloitetta koskevalla sivustolla osoitteessa http://optout.networkadvertising.org/#!/.

Huomioithan: Joissain selaimissa on "Älä seuraa" -toiminto (DNT), joka lähettää verkkosivustolle signaalin, ettet halua, että verkkokäyttäytymistäsi seurataan. Useat verkkosivustot ja sovellukset, mukaan lukien meidän Palvelumme, eivät tällä hetkellä reagoi verkkoselainten DNT-signaaleihin, koska tällaiset signaalit eivät vielä ole yhdenmukaisia. Katso lisätietoja DNT-signaaleista osoitteesta http://allaboutdnt.com.

HENKILÖTIETOJESI JAKAMINEN

Ymmärrämme, että Henkilötietosi ovat tärkeitä sinulle, joten voimme jakaa henkilötietoja syistä, jotka kerromme sinulle keräämishetkellä, suostumuksellasi ja seuraavilla tavoilla:

  • Antamiesi ohjeiden perusteella. Jaamme tietojasi kolmansille osapuolille, jos ohjeistat meidät tekemään niin. Voit esimerkiksi pyytää meitä jakamaan Henkilötietojasi, kun haluat olla yhteydessä toisiin käyttäjiin tai julkaista tiettyjä tietoja sosiaalisessa mediassa.
  • Palveluntarjoajillemme. Voimme jakaa Henkilötietosi Palveluntarjoajillemme, jos se on tarpeen, jotta ne voivat toimittaa palvelujaan meille. Palveluntarjoajat ovat kolmansia osapuolia (toisia yrityksiä tai henkilöitä), jotka tukevat Palveluidemme toimintaa ja ylläpitoa.
  • Kumppaneillemme. Saatamme antaa tiettyjen kolmansien osapuolten, kuten autonvalmistajien ja kuluttajaelektroniikan valmistajien, integroida Palveluidemme osia niiden laitteisiin tai ohjelmistoihin. Nämä kolmannet osapuolet pääsevät alustamme kautta tietoihisi, jotta ne voivat käyttää Palveluitamme laitteissaan ja ohjelmistoissaan. Ne voivat päättää kerätä ja käyttää tietojasi alustamme välityksellä tietämättämme. Nämä kolmannet osapuolet ovat erikseen vastuussa omista tietosuojakäytännöistään ja toimintatavoistaan. Lisäksi voimme kerätä tietoja siitä, kuinka käytät näiden kolmansien osapuolten laitteita ja ohjelmistoja, jotta voimme tarjota Palveluidemme keskeiset toiminnot.
  • Yhteisomistuksessamme oleville oikeushenkilöille. Voimme jakaa Henkilötietosi Harmanin yhteisomistuksessa ja -hallinnassa oleville muille yhtiöille, jotka voivat olla tytäryhtiöitämme, konsernin emoyhtiöitä ja muita konsernimme emoyhtiön omistamia tytäryhtiöitä. Toimimme näin voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua ja parantaaksesi käyttökokemustasi.
  • Oikeudelliset tarkoitukset. Voimme jakaa Henkilötietojasi, jos se on kohtuudella tarpeen lain noudattamiseksi tai oikeusprosessia varten (mukaan lukien tuomioistuimen tai hallinnollisen määräyksen tai haasteen perusteella), petosten havaitsemiseksi, estämiseksi tai muuten petostentorjuntaa varten, teknisistä tai turvallisuussyistä, tämän Tietosuojalausunnon ja/tai Käyttöehtojen toimeenpanemiseksi sekä Harmanin, meidän käyttäjiemme ja/tai suuren yleisön oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojaamiseksi.
  • Yritysjärjestelyn aikana. Jos Harman on osapuolena sulautumisessa, yrityskaupassa, rahoitusjärjestelyssä tai liiketoiminnan tai omaisuuden myynnissä, käyttäjiltä kerättyjä ja käyttäjiä koskevia tietoja voidaan siirtää yhdelle tai usealle tällaiseen transaktioon osallistuvalle kolmannelle osapuolelle, jolloin tietojen myöhempi käsittely saattaa tapahtua tällaisen asiaankuuluvan kolmannen osapuolen yhden tai usean tietosuojakäytännön nojalla.

SINUN VALINTASI

Arvostamme toiveitasi siitä, kuinka käytämme tietojasi ja pyrimme kunnioittamaan niitä. Valittavanasi on seuraavat Henkilötietojesi käsittelyä koskevat vaihtoehdot:

  • Henkilötietoihin pääsy ja henkilötietojen muuttaminen ja poistaminen. Voit ottaa meihin milloin tahansa yhteyttä ja pyytää saada pääsyn hallussamme oleviin Henkilötietoihisi tai pyytää niiden muuttamista tai poistamista. Katso ohjeet alla olevasta kohdasta "Yhteydenotto".
  • Markkinointiviestinnästä kieltäytyminen. Voit kieltäytyä vastaanottamasta markkinointiviestintää meiltä ilmoittamalla valintasi, kun rekisteröidyt Palveluihimme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos haluat kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta.
  • Evästeiden ja muiden Tiedonkeruutekniikoiden hallinta. Voit hallita ja rajoittaa useilla keinoilla tapaa, jolla palveluntarjoajamme ja me käytämme Evästeitä ja muita Tiedonkeruutekniikoita muun muassa mainostarkoituksiin.
  • Halutessasi voit koska tahansa estää meitä keräämästä sijaintitietojasi poistamalla käytöstä laitteesi sijaintitoiminnon.
  • Voit estää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi asentamalla Googlen kieltolisäosan.
  • Jos haluat estää kiinnostuksiisi perustuvan mainonnan, käy osoitteessa http://optout.networkadvertising.org/#!/ ja noudata Verkkomainonta-aloitteen sivuston ohjeita. Huomaa, että jos kiellät mainonnan Verkkomainonta-aloitteen sivustolla, näet edelleen mainoksia, mutta niitä ei mukauteta kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Jos lisäksi estät mainonnan Verkkomainonta-aloitteen sivustolla ja myöhemmin poistat Evästeet, käytät toista selainta tai ostat uuden laitteen, sinun on kiellettävä kiinnostuksen kohteisiin perustuva mainonta uudelleen.
  • Jos haluat kieltää kiinnostuksen kohteidesi mukaan kohdennetut mainokset Facebookissa tai Googlessa, tee niin Facebookin tai Google Ads -palvelun asetuksista.
  • Tarkista mobiililaitteesi asetukset, joilla hallitaan sovellusten käyttöön perustuvia mainoksia. Ota esimerkiksi iOS-laitteessa käyttöön Limit Ad Tracking (Rajoita mainosseurantaa) -asetus tai Android-laitteessa Opt out of Ads Personalization (Kiellä mainosten kohdentaminen) -asetus.

HENKILÖTIETOJESI SUOJAAMINEN

Käytössämme on kohtuulliset organisatoriset ja tekniset turvatoimet, jotka on suunniteltu Henkilötietojesi turvallisuuden varmistamiseen ja joita ovat esimerkiksi salaustekniikat ja tunnistustyökalut. Huomaa kuitenkin, että internetin välityksellä siirretyt tiedot eivät ole koskaan täydellisen suojattuja ja että aiotun vastaanottajan lisäksi muut tahot voivat kerätä ja käyttää verkossa luovutettuja tietoja. Siksi emme pyrkimyksistämme huolimatta voi taata tai luvata minkään Palveluumme lähettämäsi tai sieltä vastaanottamasi tiedon turvallisuutta.

HENKILÖTIETOJESI SIIRTÄMINEN MUIHIN MAIHIN

Palveluidemme hallinnasta vastaa kaikkialla maailmassa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Intiassa ja Euroopan unionissa, sijaitsevat tiimit. Ymmärrämme, että tietosuojalait vaihtelevat maittain, eivätkä välttämättä voi tarjota samanlaista suojatasoa. Jos käytät Palveluitamme tai otat meihin yhteyttä ollessasi muualla kuin Yhdysvalloissa, huomaa, että (i) kaikki meille antamasi tiedot tai meidän automaattisesti keräämämme tiedot voidaan siirtää Yhdysvaltoihin tai muihin maihin, joissa tiimimme sijaitsevat, ja (ii) että käyttämällä Palveluamme tai antamalla tietosi annat valtuutuksen tietojen siirrolle ja niiden käsittelylle Yhdysvalloissa tai muissa maissa, joissa tiimimme sijaitsevat, tämän Tietosuojalausunnon mukaisesti. Jos sinulla on kysyttävää Henkilötietojen siirtoa koskevista käytännöistämme, ota meihin yhteyttä alla ilmoitettuun osoitteeseen.

LASTEN YKSITYISYYDENSUOJA

Me kunnioitamme lasten yksityisyyttä. Palveluitamme ei ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille käyttäjille, emmekä tietoisesti kerää alle 16-vuotiaiden lasten Henkilötietoja. Ota meihin yhteyttä käyttämällä alla ilmoitettuja yhteystietoja, jos uskot meidän keränneen lapsesi tietoja, niin ryhdymme toimeen tietojen poistamiseksi.

YKSITYISYYSOIKEUTESI KALIFORNIAN LAINSÄÄDÄNNÖN MUKAAN

Kalifornian lakien mukaan osavaltion asukas voi pyytää meiltä tietoja siitä, olemmeko luovuttaneet kyseisen henkilön Henkilötietoja millekään kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksia varten. Emme myy tai jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille yritysosapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin ilman suostumustasi. Kalifornian asukkaat, jotka haluavat lisätietoja siitä, kuinka noudatamme näitä lakeja, tai joilla on muita kysymyksiä tietosuojakäytännöistämme, voivat ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla annettuja yhteystietoja.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT JA PALVELUT

Tarjoamme linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, joita ylläpitävät organisaatiot eivät ole Harmanin kumppaneita. Emme luovuta Henkilötietoja tällaisten linkitettyjen verkkosivustojen ylläpitäjäorganisaatioille. Emme arvioi tai hyväksy näiden organisaatioiden tietosuojaa koskevia toimintatapoja emmekä ole vastuussa niistä. Kannustamme sinua lukemaan kaikkien niiden sivustojen tietosuojalausunnot, joissa vierailet. Tämä Tietosuojalausunto soveltuu yksinomaan Harmanin Palveluiden kautta kerättyihin tietoihin.

Ve Interactive Benelux 
Käytämme Ve Interactive Benelux (Postjesweg 1, 1057DT, Amsterdam) palveluita. Palveluiden tarjonnan yhteydessä Ve kerää henkilötietoja sivustomme vierailijoista. Tähän tarkoitukseen Ve käyttää evästeistä sekä vastaavanlaisia teknologioita. Tarkempaa tietoa teknologioista joita Ve käyttää on löydettävissä Ve:n evästekäytännöstä. Ve:n tietosuojakäytännössä löytyy lueteltuna käyttötarkoitukset Ve:n keräämille henkilötiedoille. Yleensä Ve kerää evästeiden avulla henkilötietoja vierailijoista, erityisesti yhteystietoja ja käyttäytymiseen liittyviä tietoja. Ve käyttää näitä tietoja tehdäkseen johtopäätöksiä käyttäjien henkilökohtaisista mieltymyksistä ja muokatakseen käyttäjien verkkokokemusta, esimerkiksi näyttämällä henkilökohtaisia tarjouksia asiakkaille vierailun yhteydessä tai vastaavanlaisesti muokkaamalla verkkosivustoa vastaamaan asiakkaiden henkilökohtaisia mieltymyksiä ja näyttämällä henkilökohtaisia mainoksia vierailun yhteydessä. Ve:n kanssa olemme yhdessä vastuussa henkilötietojen keräämisestä Art. 26 GDPR mukaisesti. Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät Ve: n tietosuojakäytännöstä.

Loppukäyttäjät voivat estää henkilötietojensa käsittelyn Ve: llä eri tavoin. Saatavilla olevat vaihtoehdot tietojenkäsittelyn estämiseksi löytyvät Ve-tietosuojakäytännöstä, muun muassa opt-out vaihtoehto: https://www.ve.com/privacy-policy#opting-out.
 

TÄMÄN TIETOSUOJALAUSUNNON MUUTOKSET

Saatamme ajoittain muuttaa tätä Tietosuojalausuntoa uusien tekniikoiden, alan käytäntöjen tai lainsäädäntövaatimusten vuoksi tai muista syistä. Jos teemme tähän Tietosuojalausuntoon olennaisia muutoksia, jotka saattavat vaikuttaa Palveluiden käyttöösi jatkossa, pyrimme kohtuullisin toimin ilmoittamaan sinulle näistä muutoksista (mukaan lukien sähköpostitse, push-ilmoituksilla ja/tai julkaisemalla ilmoituksen suoraan tililläsi) ja voimme lisäksi pyytää sinua hyväksymään muutokset kirjautuessasi seuraavan kerran Palveluihin. Jatkamalla Palveluiden käyttöä tällaisen ilmoituksen ja/tai suostumuksen jälkeen hyväksyt muutetun Tietosuojalausunnon. Jos et hyväksy Tietosuojalausuntomme muutoksia, yksinomainen ja ainoa oikeuskeinosi on Palvelujen käytön lopettaminen.

KYSYMYKSET JA PALAUTE

Voit lähettää meille kysymyksiä ja antaa palautetta tästä Tietosuojalausunnosta tai tietosuojaa koskevista toimintatavoistamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos haluat käyttää soveltuvan lain mukaisia yksityisyysoikeuksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

SÄHKÖISESTI

KIRJALLISESTI
Harman International Industries, Incorporated

400 Atlantic Street, 15th Floor

Stamford, CT 06901, USA

+1.203.328.3500

Käyttöehdot

Tutustu myös Käyttöehtoihimme, jotka sisältävät muut Palveluiden käyttöön sovellettavat ehdot. 
Lähetä meille osoitteessa privacy@harman.com